Ska du anordna konferens för dina kollegor? Om ni är ute efter en konferenslokal som ligger i närheten av Stockholm eller Arlanda, en lokal i fin och naturskön miljö och förstklassig service och mat. Här kan ni i små eller stora grupper konferera i herrgårdsmiljö nära naturen. Allt för att öka effektiviteten och kreativiteten när ni investerar i en konferens. Här blir ni omhändertagna av personalen som ser till att ni har allt ni kan tänkas behöva. Bra mat, perfekt service och fina lokaler i härliga miljöer nära både stad och flygplats.

Anordna naturnära konferens

Att konferera i naturnära miljöer kan ha en bra effekt på kreativiteten och många grupper överträffar sig själva när de anordnar konferens utanför arbetsplatsen på en naturskön plats. På konferensanläggningen kan ni sätta strategier för det kommande året, avrunda ett framgångsrikt projekt eller ta viktiga beslut. Här kan ni främja gemenskapen bland kollegorna genom teamaktiviteter och upplevelser tillsammans i en lugn och rofylld miljö. Ni väljer om ni vill ha dagkonferens eller konferens med övernattning, på vardagen eller över helgen.

Fantastisk mat på konferensen!

Något som erbjuds på många konferensanläggningar är fantastisk mat. Detta för att ni som grupp, oavsett konstellation, ska kunna fokusera på det som är viktigt för er och syftet med er konferens. När man jobbar hårt och intensivt behöver man energi och bra mat. Här serveras förstklassig mat till frukost, lunch och middag. Personalen ser till att ni får det ni behöver för att kunna utföra ett bra jobb och känna er nöjda med ert arbete på konferensen. Självklart behöver man fikapauser, mellanmål och energipåfyllning och det ser personalen till att ni som bokat konferens får.